11. maaliskuuta 2011

Hämminkiä keittiössä

Tämä on ollut kaikin puolin huono päivä. Ei sellanen huono päivä, jonka antaisi vaan lipua ohi seesteisesti hymyillen. Ei, tänään on ollut sellainen kurkkua kuristavan ahdistava ja huono päivä. Aamu alkoi sillä, että havahduin todellisuuteen kolme minuuttia ennen tentin alkua. Itse asiassa, minun oli määrä tehdä ko. tilaisuudessa kaksi tenttiä, joten käytännössä missasin yhdellä pommiin nukkumisella molemmat.

Ja koska yhdessä pommiin nukkumisessa ei kerta kaikkiaan voi olla tarpeeksi murhetta yhdelle päivälle, poltin käteni. Kyseessä oli niinkin yksinkertainen toimenpide kuin erottaa riisit keittovedestä siivilää hyväksikäyttäen. Kasari toisessa kädessä, siivilä toisessa ja kas vain, kun kaadoin epähuomiossa vedet vähän ohi. Hups. Sentään riisit pysyivät kasarissa, eivätkä karanneet lavuaarin pohjalle. Sain siis kasarin laskettua nopeasti käsistäni ja ehkäistyä palovammat kylmän vesihanan alla. Taisteluvammaksi jäi punoitus etu- ja keskisormen väliin, mutta pahimmat tuntemukset on ohitettu. Nyt käteni arastelee vain kaiken lämpimän koskettamista, joten esimerkiksi käsienpesu osoittautui mielenkiintoiseksi kokemukseksi. Olkaa siis varovaisia keittiössä. ♥

Love like woa by The Ready set

Olen seonnut kynsiin. En siis rakennekynsiin, vaan aivan tavallisiin kynsilakkoihin ja muihin härpäkkeisiin. Onnekseni omaan vahvat kynnet, jotka eivät heti lohkea kasvettuaan vähän pituutta. Olen siis pistänyt lähiaikoina rahaa lakkoihin ja tarroihin. Muita koristeita en ole pahemmin ajatellut edes hankkia. (Paitsi glitteriä, sitä omaan yhden purkin, mutta en todellakaan osaa käyttää sitä, joten annan sen olla aivan rauhassa.) Eilen tilasin itselleni pari uutta kynsilakkaa. Olen totaalisesti seonnut.

Ehkä jossain vaiheessa saan otettua jonkunlaisia kuvia. Tällä hetkellä omaan enemmän tai vähemmän kauniisti marmoroidut kynnet, joista en kehtaa kuvia napsia. Ensimmäinen marmorointini olisi näet voinut osoittautua suuremmaksi onnistumiseksi.

Ei kommentteja: