27. tammikuuta 2012

It's all about sex

Olen bloggaillut yli vuoden ja aloin miettiä miksi minä ylipäätään aloitin bloggaamisen. Elämäni ei ole mitenkään ylitsevuotavan mielenkiintoista, en harrasta mitään sellaista, en jaksa kertoa joka päivä, että käytin taas olohousuja ja toppia ja hengailin koko päivän kotona ja niin edelleen. Eivätkä minun ajatukseni todellakaan ole sieltä fiksuimmasta päästä. Silti, jostain syystä, minulla on blogi, jota kirjoittelen säännöllisen epäsäännöllisesti ja johon keksin sanottavaa. Ehkä se oli tarvetta kuulostaa fiksulta, en tiedä, sillä elävässä elämässä möläyttelen mitä sattuu (vrt. Tuuli ei heiluta varjoja).

Kohteliaisuuden muassa minun tulee varoittaa, että seuraavat hajatelmat eivät välttämättä sovi perheen pienimmille tai niille pilkuntarkoille viisastelijoille, joilla ei ole parempaa tekemistä kuin mäkättää järjettömistä ajatuksista.

Eli siis, päätin kertoa niistä järjettömistä ajatuksista, joita ei oikeastaan edes tarvitsisi ajatella. Minulla on kuitenkin paha tapa ajatella näitä, hämmästyttävän usein. Tämänkertaiset ajatukset liittyvät seksiin ja neitsyisiin, ja kuten jo kerran sanoin, nämä ajatukset ovat yleensä niitä, jotka ovat parempi jättää ajattelematta.

On myös hyvä ensialkuun selventää, että henkilökohtainen suhteeni seksiin ei ole aivan tavallinen, enkä näin ollen täysin ymmärrä sellaisia tunteita ja henkisiä tiloja kuin "olla puutteessa". Sitä huolimatta lähden spekuloimaan sitä hivenen.

Minusta nimittäin on suunnattoman huvittavaa, että ihminen, joka tiettävästi on neitsyt, julistaa sitä, kuinka hän on niin puutteessa. Tämä on minusta huvittavaa lähinnä siksi, että miten ihminen, joka ei ole kokenut jotakin, voi tietää olevansa sen puutteessa? Ja nyt kenenkään on turha tulla selittämään minulle kuinka ihmisen geenit sitä ja hormoonit tätä. Olen hoitanut biologianopiskeluni kyllä, en tarvitse tästä mitään syväanalyysia. Leikin vain ajatustasolla.

Voidaan kysyä ihmiseltä, joka ei ole koksaan maistanut kahvia, että tekeekö hänen sitä mieli. Kyseinen henkilö saattaa olla viluissaan ja tietää sen, että kahvi on lämmin juoma, jolloin hän vastaa myöntävästi, mutta hän ei todella tiedä miltä se maistuu. Tällöin lämmittävyydestään huolimatta kokemus saattaa osoittautua pettymykseksi. Myöntäkää pois, kahvi on pahaa. Minä juon kahvia, olen juonut sitä joskus vähintään kolme kupillista päivässä, mutta silti se on yleensä pahaa.

Neitsyen tilanne on samankaltainen. Hän luultavasti tietää mitä seksi on, ainakin osittain (kaikki kun eivät tunnu tietävän, että se on muutakin kuin yhdyntää). Siihen liitetään myös luultavasti sellaisia asioita kuin läheisyys ja mielihyvä, varsinkin jos on tullut luettua esimerkiksi seksinovelleja. Sellainen kirjallisuus pitäisi kieltää, sillä niissä kaikki menee aina täydellisesti ja ne aivan todella antavat neitsyille väärän kuvan seksistä. Vaikka kuinka paukutaetaan päähän, ettei ensimmäisellä kerralla luultavasti todellakaan mikään mene täydellisesti, kaikenlainen fiktiivinen kirjallisuus nostaa turhia toiveita.

Joten luultavasti, vaikka olisi "niin puutteessa, että voisi naida vuohta", ensimmäinen seksikokemus on pettymys. Siinä sitä sitten kysytään itseltä, oliko tämä todella se, mitä haluttiin? Tässäkö oli se, mitä niin hehkutetaan ja minkä pitäisi olla niin upeaa?

Turhia ajatuksia, tiedän ja vankkurit karkasivat taas vähän omille teilleen. Kertokaa toki, jos tämä herätti teissä joitain ajatuksia.

EDIT// Seuraava merkintä on muuten 50. eli jos joku jostain syystä haluaa jotain erikoisempaa, nyt on aika avata kommenttiosio ja näpytellä toiveita sinne.

Ei kommentteja: