27. joulukuuta 2011

Pitkät, tylsät välipäivät

Joulu tuli ja meni ja sai menollaan minut hyvinkin onnelliseksi. Onhan se mukavaa, kun kootaan suku yhteen ja vietetään aikaa läheisten kanssa, mutta jollain henkisellä tasolla se on niin raskasta, että toivotan enemmän kuin innoissani arjen tervetulleeksi takaisin. Vaikka nämä joulun ja uudenvuoden väliset arkipäivät kuluvatkin hitaasti ilman sen kummempaa tekemistä, yksin kämpällä, nautin olostani.

Oma jouluni oli hieman erilainen kuin ennen, sillä vietimme aaton Keski-Suomessa, miehen papan mökillä. Minulla on tapana hermoilla aina, kun olen tekemisissä miehekkeen sukulaisten kanssa, joten kahden yön reissu sai minut jännittämään jo etukäteen. Se meni kuitenkin hyvin, tietyllä tapaa joulu oli ehkä jopa paras tähän astisista. Meillä oli tulevan anopin kanssa hyvin hauskaa, kun istuimme saunan jälkeen lonkerot kourassa jutustelemaan niitä näitä. Eikä se miehekkeen isäkään ole aivan hirveän pelottava enää, kun on katsonut miehen hekottelevan huonolle komedialle.

Lupailin kuitenkin kuvia noista lahjoista, joita tein itse, joten tässä niitä.


Yhdelle kaverille painoin tuon Jack Skellingtonin hymyn toppiin.Sabluunan askartelin itse ihan kopiopaperista ja sitten vain tuputtelin värin pesusienenpalasella. Samaan lahjaan laitoin myös Jack Skellington -korvikset, jotka muovailin FIMO-massasta ihan itse.


Tässä siis tämän jouluiset FIMO-korvikset. Kolmet sienet ja Jack Skellingtonit. Vihreät sienet tein äidille, punaiset "pikkusiskolleni" Rinjalle ja keltapunaiset menivät miehen veljen tyttöystävälle. En muistanut ottaa kuvaa enää, kun koukut olivat paikoillaan, joten tämän parempaa kuvaa näistä ei nyt ole.


Viimeisenä rakkaalle serkkutytölle piirretty tussityö hänen hevosestaan. Tästä sain kiitokset jo aattona viestin muodossa. ♥ Näissä tunnelmissa vuoden vaihdetta odottelemaan. Saa nähdä mitä uusi vuosi tuo tullessaan.

Ei kommentteja: