29. huhtikuuta 2012

Hiuksista ja muusta

On taas se aika vuodesta, kun iskee kaiken maailman kuntoilu- ja pesänrakennusvimmat. Allekirjoittaneella se näkyy uusien verhojen ja sohvatyynyjen päällisten pohdinnassa ja peilikuvan pällistelyssä. Lisäksi se joka vuotinen "Haluan tehdä jotain hiuksille NYT!" ajattelu on taas päässyt valloilleen ja olen mieheltä koettanut monasti kysellä, että millaiset hiukset olisi kivat, pitäisikö sitä leikkauttaa taas otsahiukset ja sitä rataa. Pituutta hiuksille kun on alkanut kertyä sen verran, ettei näitä enää lyhyeksi raaski leikata.

Heinäkuu 2011
Huhtikuu 2012
Pakkohan sitä vertailun vuoksi on pari kuvaa pistää, näkee itsekin, paljonko niille hiuksille on loppupeleissä tullut sitä pituutta. Huh huh! Ylempi kuva on otettu, kun kävin moikkaamassa Valkyriaa Helsingissä. Tuoreemman otin äsken ihan vain vertailun vuoksi miehen webkameralla, joten laatu on kova sama. (En jotenkin osaa hymyillä luontevasti..) Taustalla näkyy, mikäpä muukaan kuin Iron Maidenin Brave New World -seinälippu.

Ja taisipa olla ensimmäiset tunnistettavissa olevat naamakuvatkin? Uusi tulee ehkä, jos saan itseni oikeasti raahattua parturiin asti lähitulevaisuudessa.

1 kommentti:

Riina kirjoitti...

Sama ongelma. Paitsi että meikäläinen kävi jo kampaajalla pari päivää sitten. Tarkoitus oli vain värjätä vähän vaaleempaan ja leikata kuolleet latvat pois, mutta... jostain syystä mulla onkin nyt aika lyhyt tukka :D