21. maaliskuuta 2011

Kokoelma lakasta ahdistukseen

Mainitsin aiemmin seonneeni kynsiin, joten ajattelin, että voisin aivan yhtä hyvin jakaa viimeisimmän kokeiluni tuloksen. Tämä on kivasti kestänyt koko viikonlopun, vaikkean päälyslakkaa olekaan lisännyt kertaakaan. Ehkä tässä kuitenkin alkuviikosta saan jonkun kipinän taas tehdä uudet kynnet...


Tein nämä kynnet käyttäen pohjalla Lumenen Natural code 14:ää Party Onia. Värinä se on ihana, hivenen hailakka tosin. Vaaleammissa kohdissa sitä on kaksi, tummemmissa kolme kerrosta. Mustiin raitoihin on myös käytetty Lumene Natural code -sarjan lakkaa, 7 Rock 'n roll ja sitä koristin tummanlilalla irtohileellä.

Nyt te, jotka pyörittelette suloisia silmiänne epäuskoisesti, ei, en aio tehdä tästä kokonaan kynsiblogia. Koetan pitää kynsipostaukset minimissä, mutta minkäs nainen hullutuksilleen voi.

Valittelin jossain vaiheessa liikkumisestani (jos oikein muistan) ja nyt olen lähestynyt asiaa uudesta kulmasta. Sovimme erään ystäväni kanssa tekevämme samaa "treeniohjelmaa" ja nyt toivomme molemmat, että se lisää aktiivisuutta. Alku lähti hyvin käyntiin, kun keskusteltiin alkavasta viikosta. Olimme saaneet kaksi päivää sovittua kun ensimmäisen kerran huulien välistä karkasi "tää viikko kuulostaa raskaalta". Noh, saa nähdä miten meidän käy.

Minua vähän ahdistaa, etten ole saanut tehtyä noita etukäteistehtäviä sen enempää... Yksi luonnos ja pari värikokeilua, vaan ei mitään kunnollista. Sekoan niiden kanssa kohta! Enkä halua pyytää apua ideointiin esim. idearikkaalta isoveljeltäni, sillä se tuntuisi huijaukselta. Itseluottamukseni on siis lähellä nollaa.


I Will Always Return by Bryan Adams

Ei kommentteja: