15. kesäkuuta 2011

Yksinkertaisesti kuulumisia

Pitkän bloggailutauon jälkeen on taas hyvä hieman availla sanaista arkkuaan ja kertoilla missä mennään. Mitään varsinaista syytä tähän taukoon ei ole, en vain ole löytänyt sanottavaa. Aina kun mieleeni on tullut jokin asia, josta voisin vaikka kirjoittaa merkinnän, se on pyyhkiytynyt pois ennen koneelle pääsyäni tai muuten vain en ole saanut aikaiseksi. Pahoitteluni siitä.

Yleisellä tasolla mennään sellaisissa "ihan jees" meiningeissä. Opiskelupaikkani ei ikävä kyllä vaihdu, jään toiseksikin vuodeksi lukemaan liiketaloutta tänne Jumalan selän taa sen sijaan, että pääsisin kokeilemaan siipiäni kuvataiteen saralla. Ensi vuonna kenties parempi onni, nyt kun mokailin jo ennakkotehtävissä kriittisesti. Ainakin opin jotain. Kuvia ja selityksiä ennakkotehtävistä sun muista kuvataiteellisista/kaunokirjallisista projekteista voi lukea täältä, tosin sielläkin olen elänyt äitienpäivän jälkeen aika pitkälti hiljaiseloa. Yritän löytää kipinää ja aikaa tuohon taiteiluun taas jossakin vaiheessa.

Viime päivinä ajatukseni ovat pyörineet taas erilaisissa lasten hyväksikäytöissä sun muissa kamalissa asioissa, joita kenellekään ei pitäisi tapahtua. Tästä käy kiittäminen Torey Haydenia, joka kirjoittaa aivan loistavia kirjoja tapauksista, joita hän on oman työnsä aikana kohdannut. Aloitin maanantaina lukemaan hänen kirjaansa Hiljaisuuden lapset ja saan sen varmaan vielä tänään loppuun.

Lukeminenkin on viime aikoina vähän jäänyt, mutta pyörähdettyäni kirjakaupassa ja nähtyäni "3 pokkaria kympillä!" -tarjouksen, en voinut jättää sitä käyttämättä, vaan ostin kaksi uutta Haydenia ja miehekkeelle Agatha Christien. Ja niin päädyin taas kirjojen ihmeelliseen maailmaan. Haastoin jossain vaiheessa yhden ystävän lukemaan tämän vuoden puolella mahdollisimman paljon, ja parin lukemattoman kuukauden jälkeen olen melko varma, että häviän tämän kyllä. Saattaa siis olla, että olen vuodenvaihteessa yhdet kahvit velkaa.

Tämä saa nyt luvan jäädä tällaiseksi kuulumisten kertoiluksi, sillä mitään yksittäistä suurta ja hyvin mietittyä aihetta en keksi. Toivotan hyvää kesän jatkoa kaikille ja lupaan palailla astialle, kuin taas keksin jotakin sanottavaa.

Ei kommentteja: