1. tammikuuta 2011

Vuoden ensimmäinen

Saappaattoman piti selitellä jotakin vuoden loppuun asti, mutta kah, kun taas iski kaksi välipäivää tähän blogailuun kaiken maailman sähellyksen ja tohinan seurauksena.

Toivotan siis hyvää jo alkanutta vuotta 2011 kaikille tasapuolisesti. Toivottavasti muilla ei ollut aivan niin vauhdikasta menoa, kuin rakkaalla semisiskollani, jolta melkein paloivat hiukset päästä. Huomautan, että tämä siis ei johtunut alkoholista tai holtittomuudesta vaan viallisesti valmistetusta raketista, joka olisi saattanut aiheuttaa pahempaakin vahinkoa. Onneksi henkilövahingoilta kuitenkin vältyttiin. (Eikä hiuksetkaan mennyt. <3)

Itse vaihdoin vuotta hyvässä seurassa, meidän pienessä kaksiossamme kun oli parhaimmillaan yli 10 ihmistä. En juonut mitään, joten kapula-aamu ei kiusaa minun vuoteni alkua. (Ja silti minula oli hauskaa!) Teimme tämän hieman pienenneen seurueemme kanssa myös noin tunnin pituisen kävelylenkin, juoksentelimme polviin asti yltävässä lumihangessa, huusimme "Hyvää uuttavuotta!" puhelimeen keuhkojen täydeltä, osa meistä myös käytännössä ui lumihangessa. Minulla kuitenkin oli kivaa ja vaikka kaupunki tänä vuonna jättikin pommittamatta, tunnelma pysyi kohtalaisen ylhäällä illan loppuun asti.

Ja vielä sanottakoon, että ilta loppui siinä 4.30 a.m. Toisin sanottuna, ajatukseni ei oikein kulje, joten jätän teidät tältä erää rauhaan ja koetan keksiä huomiseksi jotain älykästä.

Ei kommentteja: